Ψάρι Πλακί

11 Ιουλίου 201022:00

psari_plakiΨάρι Πλακί

Υλικά

  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κονσέρβες τοματάκι
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • Ψάρι για πλακί
  • αλάτι και πιπέρι
  • Οδηγίες

    -Καθαρίζετε τα ψάρια

    -Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει

    -Προσθέτετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε

    -Ρίχνετε την τομάτα

    -Προσθέτετε το σκόρδο

    -Αλατοπιπερώνετε

    -Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου

    -Σε ένα ταψί βάζετε το ψάρι

    -Ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα και 2 φλυτζάνια νερό

    -Ψήνετε σε μέτριο φούρνο

    http://www.sintages.gr

    Αρθρογράφος

    mm
    Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
    Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr