iyuuo

Έτοιμα και τα βοηθητικά γήπεδα

5 Ιουλίου 201011:30

iyuuoΤην Δευτέρα το πρωί το Xanthisports.gr βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων και φωτογράφισε την δουλειά που έγινε στο χλοοτάπητα του προπονητικού κέντρου αλλά και την εξέλιξη του χλοοτάπητα στο SKODA XANTHI ARENA. Από την πρώτη ματιά φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Για όσους παρακολουθούν την ομάδα πέρα από το καθαρά αγωνιστικό, δεν αποτελεί έκπληξη αφού η Διοίκηση έχει δώσει εδώ και χρόνια τα «διαπιστευτήρια» της όσο αφορά τις υποδομές.

Η εντολή του μεγαλομετόχου ήταν σαφής για την δημιουργία ενός αγωνιστικού χώρου που δεν θα δημιουργεί πρόβλημα στους ποδοσφαιριστές και θα τους επιτρέπει να αποδίδουν και καλό ποδόσφαιρο. Το ίδιο σκεπτικό υπήρξε και με το προπονητικό κέντρο (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Στα τελευταία νέα τώρα όσο αφορά τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Όσο για τα ονόματα που γράφονται, περισσότερο για να γεμίζουν οι στήλες  αφού κάτι ουσιαστικό δεν υπάρχει. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι αν υπάρχει κάτι σχετικό πρέπει να γραφτεί επίσημα στο διαδικτυακό τόπο της ομάδας για να επιβεβαιωθεί κιόλας.

Τέλος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας για Αθήνα, οπότε αυτό σημαίνει πολλά και από πλευράς ειδήσεων, μεταγραφικών πάντα.

πηγή: xanthisports.gr

lhlhlh

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr