IMG_0269

Στροφή στο μοντέλο αξιοποίησης των ακαδημιών

2 Ιουλίου 201022:19

IMG_0269Γεύμα παρέθεσε ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος στους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε της περιοχής το βράδυ της παρασκευής κάτι που συνηθίζεται να γίνεται κάθε χρόνο.

Πριν το γεύμα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας καλωσόρισε τους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε για την παρουσία τους ενώ αναφέρθηκε και στα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου λέγοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια που γίνετε.

Στην συνέχεια μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου ανέλυσαν το μοντέλο οργάνωσης που θα ακολουθήσει η ομάδα αυτήν την χρονιά η οποία περιλαμβάνει: απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών όπου θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας, αξιοποίηση των ακαδημιών και ιδιαίτερα της ομάδας under17 ώστε να τροφοδοτεί άμεσα την ομάδα under21 ενώ για την αγωνιστική σεζόν 2011-12 θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ με την ομάδα να στοχεύει σε παίχτες των οποίων τα συμβόλαια δεν θα ξεπερνούν τα 70.000 ευρώ.

Όσο αφορά την περίπτωση του Ζντένο Στρμπα ο Χρήστος Πανόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για τον παίχτη ενώ στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην αποκαλύπτουν κάποιο όνομα.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr