ara1

Συμφωνία με Αραμπατζή, Στην Λοτζ ο Γκρζέλακ

30 Ιουνίου 201012:15

ara1Παίχτης της Skoda Ξάνθη θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Αραμπατζής καθώς ξεπεράστηκε το εμπόδιο που υπήρχε στο οικονομικό σκέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίχτης αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την Skoda Ξάνθη να ενισχύει σημαντικά την δεξιά της πλευρά καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει την ευχέρεια να παίζει όλη την δεξιά πλευρά.

Στον τομέα των αποχωρήσεων δανεικός στην Βίτζεβ Λοτζ δόθηκε ο Ράφαλ Γκρζέλακ με την Λοτζ να έχει το δικαίωμα να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή για ακόμα δυο χρόνια εφόσον ικανοποιηθεί απο την απόδοση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ συμφώνησε με την ομάδα WIDZEW LODZ της Πολωνίας την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή GRZELAK RAFAL για 1 χρόνο με την μορφή δανεισμού”.  

Τέλος οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ζντένο Στρμπα δεν περνούν απαρατήρητες, με  τα γερμανικά μέσα να τονίζουν το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης  για τον ποδοσφαιριστή.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr