Εγκαινιάστηκε ο Πέτρινος Λόφος

27 Ιουνίου 201016:21

petrinos 9Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Πέτρινος Λόγος πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ομώνυμο λόφο που βρίσκεται στην περιοχή Ιαματικών Πηγών Ποταμιάς.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως επεσήμανε μετά την τελετή του αγιασμού. Πραβρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου,  της πολιτικής, φίλοι και συγγενείς των ιδιοκτητών. 

 Η Αθανασία Κοψαλίδου αφού ευχαρίστησε τους πολλούς παριστάμενους σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η ίδια και ο σύζυγός της Παύλος Χατζηθεοδώρου που δημιούργησαν τον Πέτρινο Λόφο,  είχαν σαν στόχο εξαρχής την ποιοτική διαφοροποίηση σε μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες μελλοντικής αξιοποίησης, δίπλα στα ιαματικά λουτρά της Ποταμιάς.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 10 πολυτελή δίκλινα δωμάτια με  θέα στο Θρακικό Πέλαγος και την Ξάνθη και όλες τις σύγχρονες ανέσεις καθώς επίσης γυμναστήριο, spa κ.α. Όμως πέρα από την ξενοδοχειακή του υποδομή ο Πέτρινος Λόφος διαθέτει μεγάλη εξωτερική πισίνα (ενηλίκων και παιδική) με Καφετέρια και Κήπο που διατίθεται για δεξιώσεις γάμων βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων ενώ έχει τη δυνατότητα να παράσχει και μια σειρά άλλων υπηρεσιών σε όσους διαμένουν, όπως σπιτάκια για κυνηγόσκυλά κ.α.

Οι εγκαταστάσεις του εκτείνονται σε καταπράσινη έκταση δεκάδων στρεμμάτων σε ένα λόφο ανάμεσα στην Ποταμιά και τα Άβδηρα που προσφέρει θέα τόσο στο Πόρτα Λάγος όσο και στην ορεινή Ξάνθη. Πέρα από τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο που έρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του Εξωτερικού για διάφορους σκοπούς (κυνήγι, ψάρεμα, παρακολούθηση πουλιών, διασκέδαση, οικοτουρισμός) τον Πέτρινο Λόφο  επισκέπτονται αρκετοί ξανθιώτες για να απολαύσουν τον καφέ τους.

Περισσότερες εικόνες από τα εγκαίνια του Πέτρινου Λόφου βρίσκονται σε φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης.

petrinos 8

petrinos 2

petrinos 3

petrinos 4

petrinos_agiasmos

petrinos 6

petrinos 7

petrinos soula 2

petrinos soula

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr