pavlidis20nomarxis

Καταλήγει σύντομα σε υποψήφιο Περιφερειάρχη η Ν.Δ.

26 Ιουνίου 201010:07

pavlidis20nomarxisΔεν θα αργήσει η Ν.Δ. να ανακοινώσει το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες τη θέση αυτή να καταλάβει ο νυν Νομάρχης Γιώργος Παυλίδης. Και αυτό γιατί οι εξελίξεις αλλά και οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών συγκλίνουν στην επιλογή Παυλίδη. Όπως είναι γνωστό αρχικά συζητήθηκε η πιθανότητα τη θέση να καταλάβει ο τέως Περιφερειάρχης Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος δεν έχει κρύψει ότι ενδιαφέρεται για τη θέση και είναι αρκετά ισχυροποιημένος στη Ν.Δ., ως άνθρωπων του στενού περιβάλλοντος του Προέδρου της Ν.Δ.

Στην πορεία προς το συνέδριο της Ν.Δ. και προς την τελική επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη φαίνεται ότι ο Δημήτρης Σταμάτης, όπως φημολογείτο εδώ και καιρό, αναλαμβάνει ιδιαίτερα σημαντικά καθήκοντα στη  Ν.Δ., ίσως ακόμη και Γραμματέας του κόμματος,  και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον του για την περιοχή αναγκαστικά αποσύρεται.

Με την έξοδο Σταμάτη, φαίνεται ότι τα στελέχη της Ν.Δ. και ο Πρόεδρος του κόμματος που εξέτασαν τις πιθανότητες στελέχωσης των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα καταλήγουν στην επιλογή Παυλίδη, ως τη μόνη πιθανή με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Έτσι ο νυν Νομάρχης Ξάνθης που δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για τη θέση αυτή τα τελευταία χρόνια, εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος να καταλάβει το χρίσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr