PASOK

Πρώτη επιλογή των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ

26 Ιουνίου 201009:56

PASOKΣτην πρώτη επιλογή των υποψηφίων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές προχωρά το ΠΑΣΟΚ.

Στη διάρκεια του τριημέρου υπήρξαν διαδοχικές διευρυμένες συσκέψεις της Επιτροπή Ανάδειξης των Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, για τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές. Σκοπός των συσκέψεων δεν ήταν, φυσικά, να προχωρήσουν άμεσα οι επιλογές για τους υποψήφιους που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ στους μεγάλους Δήμους, τις πρωτεύουσες Νομών καθώς και τις Περιφέρειες, αλλά να υπάρξει το πρώτο «ξεκαθάρισμα» .

Οι υποψήφιοι που έχουν προταθεί εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή που αξιολογεί, σε πρώτη φάση, και φιλτράρει τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί ώστε να  υπάρξει ασφαλής εκτίμηση και εικόνα για τους υποψήφιους που πρόκειται να συζητηθούν το προσεχές διάστημα. Η τελική επιλογή, όμως δεν πρόκειται να καθυστερήσει αρκετά και πριν τις καλοκαιρινές άδειες είναι πιθανόν να έχουν γνωστοποιηθεί οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ.

Η τελική επιλογή θα προκύψει μετά την  επεξεργασία τους και την έγκρισή τους από τον Πρωθυπουργό ενώ για τις περιπτώσεις των Περιφερειών και των μεγάλων Δήμων είναι πιθανό ότι θα συζητηθούν και αρκετά ονόματα εκτός των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ως άμεσων πολιτικών επιλογών του κυβερνώντος κόμματος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr