Κάντε το χώρο πιο φιλόξενο

29 Ιουνίου 201022:00

outdoor_decoration_500_2Μετατρέψτε τον εξωτερικό σας υπαίθριο χώρο, σ’ ενα λειτουργικό χώρο, με άνετα και φιλόξενα καθίσματα

όπου τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν.

* Ο παλιός σας καναπές, που τώρα βρίσκεται στην αποθήκη, είναι ίσως μια καλή λύση για το εξωτερικό χώρο που ετοιμάζετε. Καλύψτε τον με ζωηρόχρωμα ριχτάρια από δροσερά υψάσματα και ρίξτε επάνω του πολύχρωμες μαξιλάρες.

* Δώστε ένα τροπικό χρώμα στο χώρο, με χρωματιστές ξαπλώστρες, σαν αυτές που χρησιμοποιούμε στις παραλίες. Οι καλεσμένοι σας  – απολαμβάνοντας – θα εκτιμήσουν αφάνταστα την χαλάρωση που θα τους προσφέρετε και δεν θα τους κάνει καρδιά να σηκωθούν.

*Στα καταστήματα με είδη σπιτιού, θα βρείτε χαλιά από χοντρή ψάθα. Η τιμή τους είναι εξαιρετικά χαμηλή και η αίσθηση της ζεστασιάς που δίνουν στο χώρο, αξίζει τη θυσία. Επιπλέον, το βασικό τους πλεονέκτημα είναι, ότι δίνουν την αίσθηση στον εξωτερικό σας χώρο ότι είναι συνέχεια του σπιτιού. Ρίχνοντας πάνω τους κάποιες μεγάλες πολύχρωμες και χουζούρικες μαξιλάρες, θα δημιουγήσετε υπέροχες γωνιές.

* Η μουσική, δεν θα πρέπει να λείπει από το χώρο. Φροντίστε λοιπόν να εγκαταστήσετε είτε κάποια εξωτερικού χώρου ηχεία, που θα συνδεθούν με το κεντρικό ηχοσύνολλό σας ή ακόμα κι ένα φορητό cd-player που θα γεμίζει το χώρο με ευχάριστη μουσική.

Πηγή:fe-mail.gr

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr