kathariow_paylos

Επένδυση στο μέλλον, Ανακοίνωσε τον Καθάριο Παύλο

23 Ιουνίου 201014:06

kathariow_paylosΤην δεύτερη μεταγραφή της για την φετινή περίοδο πραγματοποίησε  η Skoda Ξάνθη, ανακοινώνοντας το απόγευμα της τετάρτης τον δεκαοχτάχρονο μέσο του Αγροτικού Aστέρα Καθάριο Παύλο για πέντε χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ συμφώνησε με την ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΚΑΘΑΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ για τα επόμενα πέντε χρόνια.”

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του Αγροτικού Αστέρα λέγοντας τα εξής: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτήν την κίνηση και θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που με ανέδειξε, τον Αγροτικό Αστέρα, για την ευκαιρία και το ξεκίνημα που μου έδωσε και ελπίζω να τους βγάλω όλους ασπροπρόσωπους.”

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αγροτικού αστέρα, υπογράφοντας στην συνέχεια επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα  ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Νέων για τους Διεθνείς Φιλικούς Αγώνες μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας.

Τέλος σύμφωνα με δημοσιεύματα  μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του Σπύρου Βρονταρά ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Άλλωστε η μετεγγραφή του έλληνα τερματοφύλακα έχει ήδη “κλειδώσει” από το Δεκέμβριο.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr