Τι να φορέσω στο Γραφείο;

23 Ιουνίου 201022:00

ofiice_wear_700Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει πολλές φορές προβληματιζόμαστε για την σωστή ενδυμασία στο χώρο εργασίας μας και για το πόσο «ελαφρά» μπορούμε να ντυθούμε.

Το ντύσιμο όμως στο γραφείο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι προκλητικό, όπως αναφέρει το fe-mail.gr

Τα μίνι, τα χαμηλά εξώπλατα και ντεκολτέ τα κραυγαλέα σχέδια και χρώματα, καθώς και τα υπερβολικά τακούνια αφήστε τα για εκτός γραφείου! Από την άλλη όμως δεν υπάρχει λόγος να περιοριστείτε και στο κλασσικό αυστηρό κοστούμι. Τι επιλογές έχουμε λοιπόν για αυτήν την εποχή;

Μπορείτε άνετα να επιλέξτε ένα κομψό φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ένα άνετο δροσερό παντελόνι ή μια φούστα σε ίσια γραμμή που να παίζει λίγο πιο πάνω ή κάτω από το γόνατο.

Όλα αυτά τα κομμάτια γενικά κολακεύουν τη σιλουέτα είναι δροσερά αλλά και αρκετά σοβαρά για τον χώρο εργασίας μας. Η επιλογή εξαρτάται από το δικό μας προσωπικό γούστο αλλά και την χαλαρότητα στο dress code στο συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον.

Ένα μοντέρνο κοντομάνικο πουκάμισο ή καλοραμμένη μπλούζα μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το κλασσικό μακρυμάνικο πουκάμισο.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ κρατήστε τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ στο μίνιμουμ χρησιμοποιώντας κάθε φορά ένα ή δύο όμορφα κομμάτια. Η υπερβολή μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι προσπαθείτε ίσως πολύ περισσότερο για την εμφάνισή σας παρά για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας.

 

Στις τσάντες προτιμήστε καλύτερα τα μεγαλύτερα μεγέθη για να μπορείτε να κουβαλάτε όλα τα απαραίτητα προσωπικά σας είδη αλλά και γιατί γενικά δίνει έναν πιο επαγγελματικό στυλ.

Τα παπούτσια σας είναι προτιμότερο να έχουν άνετη φόρμα αλλά με κανονικό τακούνι. Αποφύγετε για ευνόητους λόγους τα ιλιγγιώδη τακούνια αλλά και τα τελείως φλατ μιας και ούτε τόσο κομψά δείχνουν και επιπλέον δίνουν ένα τόνο προχειρότητας στο ντύσιμό σας..

 Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα! Κυρίως για να προφυλάξουν τα μάτια σας από την ακτινοβολία την ώρα που θα τρέχετε για εξωτερικές δουλειές αλλά και γιατί θα σας δώσουν ένα πιο δυναμικό στυλ.

 

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr