jordan_stewart

Ανακοίνωσε τον Τζόρνταν Στιούαρτ για δυο χρόνια

21 Ιουνίου 201018:46

jordan_stewartΤην πρώτη μεταγραφή για την φετινή σεζόν πραγματοποίησε η Skoda Ξάνθη, ανακοινώνοντας το απόγευμα της Δευτέρας τον Τζόρνταν Στιούαρτ για δυο χρόνια.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που δαπανήθηκε για να γίνει η μεταγραφή.Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, με καλή παρουσία στην Premier League, κίνηση που εντάσσεται στη λογική των λίγων και καλών μετεγγραφών έτοιμων παικτών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την μεταγραφή του Τζόρνταν Στιούαρτ:

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή JORDAN STEWART την μεταγραφή του στην ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια”

 Με την απόκτηση του Τζόρνταν Στιούαρτ η Skoda Ξάνθη ενισχύεται σημαντικά στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς πρόκειται για περίπτωση ποιοτικού ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει την ευχέρεια να παίζει όλη την αριστερή πλευρά .

Τέλος σε ικανοποιητικά επίπεδα κινείται η διάθεση των διαρκείας με τους παλιούς κατόχους να ανανεώνουν το διαρκείας τους για την επόμενη χρονιά ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε το μεταγραφικό μπαμ για το οποίο γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες και μπορεί να αυξήσει την διάθεση των διαρκείας ακόμη περισσότερο.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr