panopoulos_omilia

“Να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι”

17 Ιουνίου 201012:32

panopoulos_omiliaΣτο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε για το θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων. «Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται ισομερώς προς όλο τον κόσμο, προς όλες τις εταιρίες. Αν εφαρμόζονται κατ’ επιλογή δεν έχει νόημα να υπάρχει ποδόσφαιρο» δήλωσε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της θρακικής ΠΑΕ.

“Έχω ερωτηματικά με αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω αν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο περασμένο πρωτάθλημα πληρούσαν 100% τους όρους για να αδειοδοτηθούν, δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά πλέον έχω ερωτηματικά, όταν για παράδειγμα ένας προπονητής δηλώνεται σε δύο ομάδες.” Σαν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας έχω τις επιφυλάξεις αν σωστά αδειοδοτήθηκαν στο περασμένο πρωτάθλημα. Έχει το δικαίωμα ο Ηρακλής να ζητήσει το άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων. Για να δει αν είναι πλήρεις οι φάκελοι. Σε μια εποχή που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις μυρίζει, δεν είναι να παίζουμε τις αγίες παρθένες στο ποδόσφαιρο, πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε κιόλας. Δεν μπορεί το ποδόσφαιρο να λέει τα εν οίκω μη εν δήμω. Να ανοίξουν οι φάκελοι, είναι τόσο απλό».

Συνεχίζοντας, επισήμανε: «Κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα υπάρχουν συνεχείς υπόνοιες για παρασκήνιο. Κάθε Έλληνας έχει τον κοινό νου να καταλάβει ότι γίνονται πιθανώς κάποια πράγματα, κάποιες συζητήσεις, που άλλες φορές είναι ευνοϊκές για κάποιες ομάδες και κάποιες άλλες φορές όχι».


Καταλήγοντας, ο κ. Πανόπουλος τόνισε: «Η έντιμη επιτροπή, αυτοί οι άνθρωποι που δίνουν το «οκ» για την αδειοδότηση, να δούνε τα πράγματα αμερόληπτα, και όπως έχουν δει όλες τις ομάδες που κατέθεσαν φακέλους. Αν μόνο τρεις τέσσερις ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν όλοι δεν είναι ίσοι απέναντι στους νόμους και με την παραμικρή λεπτομέρεια».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr