kaliampakas_2

Ν. Καλιαμπάκας: Η διάσπαση στο ΣΥΝ δεν επηρεάζει τη δημοτική παράταξη στην Ξάνθη

17 Ιουνίου 201005:18

kaliampakas_2Ανεπηρέαστη από την κρίση στο εσωτερικό του ΣΥΝ και την αποχώρηση των ανανεωτικών θα παραμείνει η δημοτική κίνηση που πρόσκειται στο Συνασπισμό, σύμφωνα με το Γραμματέα της Ν.Ε. Νίκο Καλιαμπάκα.

Όπως σημείωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους, παρά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στο Συνασπισμό, οι εκπρόσωποι όλων των ρευμάτων αλλά και του ευρύτερου χώρου της Αριστεράς που συγκρότησαν και συνεχίζουν να απαρτίζουν τη δημοτική κίνηση στην Ξάνθη με επικεφαλής το Νίκο Ανταμπούφη, δεν πρόκειται να διαχωριστούν. Ήδη υπήρξε συζήτηση με τους ανανεωτικούς και διευκρινίστηκε ότι θα κατέλθουν με το ίδιο σχήμα στις Δημοτικές Εκλογές.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας του ΣΥΝ σημείωσε ότι η περίπτωση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη με βάση τη συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια. «Ήδη στο παρελθόν υπήρξε η περίπτωση της συνεργασίας το 2002 την οποία το ΠΑΣΟΚ σνόμπαρε καθώς επίσης και η συζήτηση για συνεργασία το 2006, όταν μας δόθηκε η εντύπωση ότι θα συνεργαστούμε και την τελευταία στιγμή κατέβηκε αυτόνομα.Δεν πρόκειται να γίνουμε και επαίτες της συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr