loytsi

Παρελθόν ο Λουτσιάνο, Κοντά σε Στιούαρτ

15 Ιουνίου 201020:01

loytsiΠαρελθόν αποτελεί ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα από το δυναμικό της Skoda Ξάνθη μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ το πρωί της τρίτης. Να σημειωθεί ότι επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για έναν ακόμα χρόνο, με τις φήμες να τον φέρνουν μια “ανάσα” από τον Παναιτωλικό.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μετά από συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο, αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο και εύχεται στον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Λουτσιάνο καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Παράλληλα, στα μεταγραφικά  σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.novasports.gr η Skoda Ξάνθη βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Τζόρνταν Στιούαρτ . Πρόκειται για μια πολύ αξιόπιστη λύση από την πρέμιερ λιγκ και η πιθανή ολοκλήρωση της μεταγραφής θα αποτελέσει σημαντική επιτυχία. Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί σημαντικό ρόλο για την επιλογή του άγγλου μπακ παίζει ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης πέρυσι στην Ντέρμπυ, Νέιθαν Έλιγκτον.

Αναλυτικά τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή:

Όνομα ποδοσφαιριστή

Τζόρνταν Στιούαρτ

Ημερομηνία γέννησης

03/03/82

Υψος

1,83cm

Θέση στην οποία αγωνίζεται

Αριστερό μπακ

Ομάδα που αγωνίζεται

2009-2010 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (23) συμμετοχές , (0) γκολ

Ομάδες που έχει αγωνιστεί

1999-2005 Λέστερ, 2000 δανεικός στους Μπρίστολ Ρόβερς, 2005-2008 Γουότφορντ, 2008-2009 Ντέρμπυ

Διεθνής συμμετοχές

(1) Εθνική Αγγλίας κάτω των 21

Συνολικά Γκολ στην καριέρα του

(8)




Μελέτες για την κατασκευή οδικού άξονα Σερρων-Δράμας-Καβάλας

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr