skodaxanthi

Εβδομάδα ανακοινώσεων, Ανοίγει ο δρόμος για την αγορά του Ελινγκτον

14 Ιουνίου 201018:10

skodaxanthiΕβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που διανύουμε για την Skoda Ξάνθη στο θέμα των μεταγραφών καθώς πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Skoda Ξάνθη είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ανακοίνωση παίκτη του οποίου το όνομα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας χωρίς να αποκλείεται κάποιο εντυπωσιακό όνομα.

Το σίγουρο είναι ότι οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί θα εξεταστούν προσεκτικά πριν γίνουν οι τελικές επαφές ενώ το θέμα της απόκτησης του Φατίχ Ατίκ  θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Στο εσωτερικό της ομάδας ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Αγγλία για τον Νέιθαν Ελινγκτον  μετά της δηλώσεις του τιμ μάνατζερ της Γουότφορντ Μάλκι Μακάι στον αγγλικό τύπο που ανέφερε ότι ο παίχτης θα παραμείνει σίγουρα έως τον Δεκέμβριο στην Skoda Ξάνθη προσθέτοντας ότι η Γουότφορντ αποδεσμεύει βασικούς της παίχτες, αφού δεν μπορεί να πληρώσει τους μισθούς τους.

Οι παραπάνω δηλώσεις φανερώνουν την πρόθεση της Γουότφορντ να διαπραγματευτεί άμεσα την απόκτηση  του ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή ενώ δεν αποκλείεται  ο παίχτης να μείνει ελεύθερος  ώστε να μειωθεί  το μπάτζετ της ομάδας από την Αγγλία.

Θύμα κλοπής  έπεσε το βράδυ της κυριακής ο Σύλλογος Φιλάθλων Xanthifans  με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί μια τηλεόραση. Τέλος ο Παναγιώτης Γκουτζίδης θα συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr