xynidis_perpata

Ανοιχτοί λογαριασμοί Ξυνίδη με Κοντό

11 Ιουνίου 201020:40

xynidis_perpataΜετά το θόρυβο που ξέσπασε γύρω από την υπόθεση του Βατοπεδίου και την εμπλοκή του ονόματός του, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης φαίνεται ότι αλλάζει στάσή και, ενδεχομένως, θα κινηθεί σκληρότερα το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, φαίνονται ακόμη πιο πιθανό τις τελευταίες ώρες, το ενδεχόμενο ο βουλευτής Ξάνθης να κινηθεί ίσως και δικαστικά απέναντι σε μερίδα του αθηναϊκού Τύπου που ξεπέρασε τα εσκαμμένα τις τελευταίες μέρες. Παράλληλα, προβληματισμός υπάρχει στους συνεργάτες του Σωκράτη Ξυνίδη για τη στάση του Τοπικού Τύπου που θεωρούν ότι αποσιώπησε σημαντικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

 

Όπως είναι σαφές από την Τετάρτη οι άνθρωποι του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ «δείχνουν» τον Αλέξανδρό Κοντό ως υπεύθυνο για το θόρυβο που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες και θωρούν η υπόθεση αποτέλεσε προϊόν συναλλαγής που διέδωσε τον πρώην υπουργό στο εσωτερικό της Ν.Δ.

 

Πάντως, ανεξαρτήτως, των κατηγοριών που δέχεται ο βουλευτής της ΝΔ τις τελευταίες μέρες, μετά και τον ορισμό του ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, φαίνεται ότι ξεπερνα προσωρινά τη δυσμένεια εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Eντύπωση, τέλος, προκάλεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας ο οποίος σε παρέμβασή του το βράδυ της Τετάρτης στο Κανάλι 6 αναφέρθηκε στους αδερφούς Ξυνίδη καθώς και σε τοπικό μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ. που δεν κατονόμασε, ως τους πρωτεργάτες των αποκαλύψεων που οδήγησαν στο ξέσπασμα του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr