skodaxanthi

Νέος βοηθός προπονητή ο Πάρης Ζουμπούλης, Ενδιαφέρον για Σουμπίνιο

10 Ιουνίου 201010:40

skodaxanthiΜε μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε το πρωί της πέμπτης την πρόσληψη του Πάρη Ζουμπούλη στη θέση του βοηθού προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάρης Ζουμπούλης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας από την περίοδο 1999-2002 έχοντας στο ενεργητικό του 50 συμμέτοχες και 17 γκολ.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

 “Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την πρόσληψη του κου ΠΑΡΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ στην θέση του βοηθού προπονητή της επαγγελματικής ομάδας”.

Στα μεταγραφικά  σύμφωνα με δημοσιεύματα η Skoda Ξάνθη ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Σουμπίνιο ο οποίος είναι ο παίχτης-αποκάλυψη στην Β Εθνική για φέτος με συνέπεια να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων πράγμα που κάνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή δύσκολη καθώς  οι οικονομικές απαιτήσεις του Εθνικού είναι υψηλές.

Τέλος ανακοίνωση δημοσίευσε το βράδυ της τετάρτης ο Γίωργος Κεχλιμπάρης μέσω της ιστοσελίδας των Xanthifans στην οποία αναφερει: “Ο κύριος Πανόπουλος θέλοντας να κάνει πράξη αυτά που προανήγγειλε στον Ξανθιώτη φίλαθλο περί αλλαγών, δεν περιορίστηκε φέτος μόνο στο αθλητικό κομμάτι της ομάδας, αλλά  προχώρησε ένα ακόμη βήμα. Έβαλε στην διοίκηση της ομάδος και φιλάθλους., θέλοντας με το βήμα αυτό να έρθει ακόμη πιο κοντά στον κόσμο και να έχει την δυνατότητα να αφουγκραστεί και από μια άλλη σκοπιά τον Ξανθιώτη φίλαθλο.

Νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία που χρόνια τώρα όλοι όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα την περιμέναμε. Να σκύψει λίγο ο κύριος Πανόπουλος και να ακούσει και μια άλλη φωνή. Την φωνή μας. Την φωνή του φιλάθλου και του οπαδού. Αυτού που δίνει τόσα για ομάδα και ως αντάλλαγμα θέλει να νιώσει λίγη υπερηφάνεια.

Ξεπερνώντας τους αρχικούς μου ενδοιασμούς τελικά δέχθηκα την πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Είναι κάτι το οποίο θα το κάνω αφιλοκερδώς και με μεγάλη μου χαρά, άλλωστε το χρήμα ποτέ δεν το σκέφτηκα όταν αυτό που έκανα με γέμιζε και μέχρι τώρα όλοι σας γνωρίζετε το πόσο χρόνο έχω αφιερώσει γ’ αυτήν την ομάδα. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον. Όσο τουλάχιστον θα με αφήνουν ακόμη οι οικογενειακές και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.”

Σήμερα τυγχάνει να είμαι εγώ ένας από αυτούς που επιλέχθηκαν για το ΔΣ. Αυτό δεν έχει σημασία, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η αρχή έγινε και πρέπει όλοι όσοι αγαπάμε πραγματικά αυτήν την ομάδα να την στηρίξουμε.” καταλήγει η ανακοίνωση

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr