katselh_louka

Στήριξη Κατσέλη για το βιοτεχνικό πάρκο.

4 Ιουνίου 201016:27

katselh_loukaΤην υποστήριξή της στη δημιουργία του βιοτεχνικού πάρκου εξέφρασε η Υπουργός Ανάπτυξης Λούκα Κατσέλη σε συνάντησή της με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών που συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή  τους οι υπεύθυνοι, κατά τη διάρκεια της παρουσία ςτης Υπουργού στην Κομοτηνή, συνάντησαν, με τη διαμεσολάβηση του Σωκράτη Ξυνίδη, την κυρία Κατσέλη η οποία «εξέφρασε την ικανοποίησή της στην Επιτροπή Οικοπεδούχων «ΔΕΡΑΣ» γι’ αυτή την πρωτοβουλία και δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή ίσως γίνει αφορμή για τέτοιες ενέργειες και σε άλλους Νομούς της Ελλάδος.»

Όπως αναφέρουν αναλυτικά: «Το Σάββατο 29-5-2010 το μεσημέρι με την μεσολάβηση του βουλευτή κ. Σωκράτη Ξυνίδη τον οποίον ευχαριστούμε, συναντήθηκε στο ΕΒΕ Ροδόπης 3μελής επιτροπή για τα οικόπεδα «Δέρας» αποτελούμενη απ’ τους κ. Σιούτα Γιάννη, Τσάπαρη Άκη και Μποδούρ Ραμαντάν με την υπουργό οικονομίας κυρία Λούκα Κατσέλη, τον υφυπουργό κ. Γιάννη Μανιάτη και τον Γεν. Γραμ. του υπουργείου κ. Αλέξανδρο Φούρλα.

Έγινε εκ μέρους της επιτροπής αναλυτική ενημέρωση για την μέχρι τώρα προσπάθεια της μετεστέγασης των 93 επιχειρήσεων της Ξάνθης και της δημιουργίας βιοτεχνικού χώρου στην περιοχή του πρώην εργ. «Δέρας» και ζητήθηκε η στήριξη της πολιτείας στην προσπάθεια που κάνουμε.
Συγκεκριμένα συζητήθηκε ο τρόπος που θα μας στηρίξει το υπουργείο και ότι πρέπει η ομαδική αυτή προσπάθεια να ενταχθεί στον νέο αναπτυξιακό Νόμο, με μεγαλύτερη βαθμολόγηση ή περισσότερη επιχορήγηση. Η ηγεσία του υπουργείου είδε θετικά αυτή την πρότασή μας.

Η υπουργός κα Κατσέλη εξέφρασε την ικανοποίησή της για αυτή την πρωτοβουλία μας και δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή ίσως γίνει αφορμή για τέτοιες ενέργειες και σε άλλους Νομούς της Ελλάδος.
Συμφωνήσαμε να στείλουμε άμεσα στον κ. Φούρλα όλα τα σχέδια και τις αποφάσεις, τις δικές μας προτάσεις, και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μας καλέσουν στην Αθήνα για να μας ανακοινώσουν τις τελικές αποφάσεις του υπουργείου Οικονομίας για την προσπάθειά μας στο «Δέρας».αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr