strba_2

Στο Μουντιάλ ο Στρμπα

2 Ιουνίου 201006:31

strba_2Tιμή αποτελεί η  παρουσία  του Ζντένο Στρμπα στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής για την Skoda Ξάνθη.

Ο μέσος της Skoda Ξάνθη είναι στην αποστολή για το μουντιάλ η οποία ανακοινώθηκε  το πρωί της  τρίτης  από τον προπονητή της Εθνικής Σλοβακίας  Βλαντιμίρ Βάις.

Τέλος να επισημάνουμε ότι η Skoda Ξάνθη  θα ωφεληθεί οικονομικά από την παρουσία του Στρμπα στο μουντιάλ καθώς η FIFA προβλέπει αποζημιώσεις για τις ομάδες στις οποίες υπάρχουν παίχτες που συμμετέχουν στο μουντιάλ. Είναι ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης της ομάδας που λαμβάνει μέρος σε μεγάλη διοργάνωση καθώς στο παρελθόν υπήρξαν παίκτες -όπως ο Μανσουριάν- που μεταγράφηκαν στην Ξάνθη μετά το μουντιάλ.

Αναλυτικά η αποστολή της Σλοβακίας:


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιαν Μούχα (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντούσαν Κούτσιακ (Βασλούϊ), Ντούσαν Περμις (Νταντί Γιουνάιτεντ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Πίτερ Πεκαρικ (Βόλφσμπουργκ), Μάρτιν Πετρας (Τσεζένα), Μάρτιν Σκρτελ (Λίβερπουλ), Γιαν Ντουριτσα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ράντοσλαβ Ζαμπαβνικ (Μάιντς), Μάρεκ Τσεχ (Γουέστ Μπρομ), Κορνέλ Σαλατα (Σλόβαν Μπρατισλάβας)

ΜΕΣΟΙ: Καμίλ Κόπουνεκ (Σπάρτα Τρνάβα), Γιαν Κότζακ (Τιμισοάρα), Γιουράι Κούτσκα (Σπάρτα Πράγας), Μαρεκ Σαπαρα (Ανκαραγκουτσού), Μάρεκ Χαμσικ (Νάπολι), Βλαντιμίρ Βέις (Μάντσεστερ Σίτι), Μίροσλαβ Στοχ (Τσέλσι), Ζντένο Στρμπα (Ξάνθη)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στάνισλαβ Σέστακ (Μπόχουμ), Ερικ Γέντρισεκ (Σάλκε), Ρόμπερτ Βίτεκ (Λιλ), Μάρτιν Γιακούμπκο (Σατούρν), Φιλίπ Χολόσκο (Μπεσίκτας).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr