xynidis sokratis profil

Δήλωση Ξυνίδη για την επίθεση στη Γάζα

31 Μαΐου 201018:45

xynidis_sokratis_profilΣοκ έχει προκαλέσει σε όλη την υφήλιο και στην Ελλάδα η επίθεση των ισραηλινών στα πλοία της εκστρατείας Free Gaza. Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, σχετικά με την ισραηλινή επίθεση που εκδηλώθηκε στην αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καταδικάζουμε απερίφραστα την χρήση βίας και την δολοφονία από μέρους των ισραηλινών δυνάμεων, και μάλιστα σε διεθνή ύδατα, πολιτών που συμμετείχαν στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην αποκλεισμένη Γάζα.

Η αποτρόπαια αυτή ενέργεια ανακυκλώνει με τον πλέον ειδεχθή τρόπο τον κύκλο του αίματος στη Μέση Ανατολή και υπονομεύει την προσδοκία της ανθρωπότητας για ειρήνευση στην πολύπαθη περιοχή.

Το ΠΑΣΟΚ, Κίνημα που πάντα υπηρέτησε την ειρήνη και την αλληλεγγύη, ενώνει τη φωνή του με την παγκόσμια φωνή διαμαρτυρίας απέναντι στους δράστες, αυτουργούς και εντολείς.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr