papandreou1

Την Κομοτηνή επισκέτεται σήμερα ο Γ. Παπανδρέου

27 Μαΐου 201023:55

papandreou1Όπως αναμενόταν καταρτίστηκε τελικά το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κομοτηνή σήμερα Παρασκευή. Ο Πρωθυπουργός περιορίζει την επίσκεψή του μόνο στο γειτονικό νομό καθώς στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στην περιοχή, η Ξάνθη ήταν αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Γιώργου Παπανδρέου.

Η επίσκεψη αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών της κυβέρνησης και κύρια του Πρωθυπουργού και των Υπουργών που θα τον συνοδεύουν και αποτελούν ένα είδος εξόρμησης προς  τους πολίτες προκειμένου να υπερασπιστούν τα σκληρά οικονομικά μέτρα που πλήττουν τα χαμηλά εισοδήματα τους τελευταίους μήνες.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στην Κομοτηνή.:

10:00 π.μ.        Επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Υποστήριξης και       Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Κομοτηνής (ΚΕΚΥΚΑμεΑ)
10:30 π.μ.        Σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ροδόπης, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, στην Κομοτηνή (κτήριο Νομαρχίας)
3:00 μ.μ.          Συνάντηση με τοπικά στελέχη
4:30 μ.μ.          Επίσκεψη στη 19η  Εμπορική Έκθεση «Θράκη 2010»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr