xanthi_atromitos_akrites_2

Η ώρα των Διαρκείας έφτασε

24 Μαΐου 201018:18

xanthi_atromitos_akrites_2Η ώρα της ανακοίνωσης της πολιτικής για τις κάρτες διαρκείας φτάνει και το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδας βρίσκεται επικεντρωμένο στο ζήτημα αυτό αναμένοντας να διαπιστώσει αν  η ομάδα αλλάξει πολιτική σε αυτό το τομέα.

Οι συζητήσεις στην πόλη όσο φτάνει η ώρα της ανακοίνωσης πληθαίνουν με τον  φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης να εμφανίζεται αισιόδοξος και έτοιμος να στηρίξει για ακόμη μια φορά την ομάδα.

Τα πρώτα βήματα σε αυτό το τομέα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα με την συνάντηση των εκπροσώπων των συλλόγων φιλάθλων με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου όπου το κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό των εισιτηρίων. Το κλίμα της συζήτησης ήταν θετικό με τις δυο πλευρές να ανταλλάσουν απόψεις με την ΠΑΕ να είναι διατεθειμένη να αλλάξει πολιτική σε αυτό το ζήτημα.

Το σίγουρο είναι ότι με την οικονομική κρίση που υπάρχει, οι τιμές των καρτών διαρκείας θα είναι προσιτές και το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει είναι εάν θα υπάρχουν μεμονωμένα εισιτήρια. Πάντως από την πλευρά των φιλάθλων η θέση φαίνεται να είναι σαφής και αφορά σε φτηνό διαρκείας και μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα.

Από τη στάση της ΠΑΕ, άλλωστε, θα κριθεί και το μέγεθος της ανταπόκρισης του κόσμου, που θα είναι – ούτως ή άλλως- μεγαλύτερη από τις τελευταίες χρονιές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr