kyle

Συνεχίζεται το σίριαλ Κάιλ, Φήμες για Αλεξόπουλο

23 Μαΐου 201015:51

kyleΤο σίριαλ Κάιλ καλά κρατεί μετά τις τελευταίες δηλώσεις του πρώην παίχτη του Ιωνικού Γκρέγκ Μπρούστερ στα ΜΜΕ της χώρας του.Ο πρώην παίχτης του Ιωνικού χαρακτήρισε την Ελλάδα «Φτωχή χώρα με πλούσιους ανθρώπους» προτρέποντας τον Κάιλ να έρθει στην χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκρέγκ Μπρούστερ:

Η Ελλάδα πάντα ήταν φτωχή χώρα με πλούσιους ανθρώπους. Η κακή οικονομική κατάσταση αυξήθηκε και θα γίνουν περικοπές παντού. Όμως υπάρχουν πολλοί πλούσιοι στην Ελλάδα και βάζουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός έφερε τον Σισέ.

Όταν ήμουν στον Ιωνικό ο πρόεδρος της ομάδας πάντα στήριζε τον σύλλογο και ξέρω ότι το ίδιο συμβαίνει τόσο στην Ξάνθη, όσο και στην Καβάλα. Σπουδαίοι στράικερ όπως ο Κάιλ είναι περιζήτητοι στην Ευρώπη, ειδικά όταν είναι ελεύθεροι“.

 

Τέλος στην εγχώρια αγορά σύμφωνα με δημοσιεύματα η Skoda Ξάνθη φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Γιώργο Αλεξόπουλο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr