Ριγγατόνι με μορταδέλα

22 Μαΐου 201022:00

rigktaoniΡιγκατόνι με μορταδέλα

Υλικά για 4 άτομα

* 200 γρ. μορταδέλα κομμένη σε κυβάκια

* 60 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια

* 3/4 φλυτζανιού κρέμα γάλακτος

* 3/4 φλυτζανιού τριμμένη παρμεζάνα

* 350 γρ. ριγγατόνι

* αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Βράζουμε τα ριγγατόνι σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μορταδέλα, τη γραβιέρα, την κρέμα γάλακτος και 4 κουταλιές παρμεζάνα. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε πιπέρι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά που βρίσκονται στο μπολ. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά.

www.syntages-mageirikhs.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr