toyrnoua_komotini

Τουρνουά για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων

21 Μαΐου 201021:57

toyrnoua_komotiniΣε τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ποντίων το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής πήρε μέρος η  Skoda Ξάνθη έχοντας στη σύνθεση της κυρίως παίχτες από τα ΤΕΠ.

Στο τουρνουά μετείχε και η ομάδα του Πανθρακικού η οποία δοκίμασε 3 Καμερουνέζους ποδοσφαιριστές. Να επισημάνουμε ότι πριν από κάθε παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ δεν παραβρέθηκε η ομάδα της Καβάλας όπως είχε κανονιστεί.

 Ο αγώνας που άνοιξε το τουρνουά ήταν μεταξύ των παιδικών τμημάτων ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ποντίων και του Πανθρακικού με τους πιτσιρικάδες  των δυο ομάδων να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους κερδίζοντας το χειροκρότημα των 200 θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο.

  Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του τουρνουά:

 ΠΑΕ Ποντίων – Skoda Ξάνθη 1-1 (23’ Σαπαλίδης – 5’ Ράνος)

Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 2-0 (27’ Εμπάνγκα, 36’ Εφραιμίδης)

ΠΑΕ Ποντίων – Πανθρακικός 0-2 ( 32’ Ερκάν, 44′ Μουστάκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΕ Ποντίων: Μάνταλος, Αναστασιάδης, Καμενίδης, Μαυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοδοχίδης, Πεχλιβανίδης, Καραγιαννίδης, Παπουνίδης, Γιαννίδης, Μαλαμίδης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Τσούλουφας και Βουτσηάς.

Πανθρακικός: Ταίρης, Αθανασίου, Μπεγκλετζής, Σαββίδης, Τρικαλινός, Αντίγι, Μούντο, Εμπάνγκα, Βοσνακίδης, Καρτσαμπάς, Στόικος. Επίσης αγωνίστηκαν οι Έντι, Τριανταφυλλίδης, Γωνιάδης, Μουστάκας, Ερκάν, Κάρεν, Σταματέρης και Εφραιμίδης.

Skoda Ξάνθη: Αμουτζάκης, Τσαριτσάκης, Κεχαγιάς, Γούτας, Βασιλειάδης, Τσομπανόπουλος, Μισιρλή Οκάν, Λαζαρίδης, Αλμπάνης, Χαριτίδης, Ράνος. Επίσης αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Νάσος, Κούτρας, Μερακλής, Μισιρλή Γιοκάν, Τσαμπούρης, Κελεσιάδης.

tournoua_komotini_2

tournoua_komotini

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr