skoda_proponisi

Συνεχίζονται οι αποδεσμεύσεις με Ντίνα, Χασομέρη, Χασάνογλου

20 Μαΐου 201021:20

skoda_proponisiΟι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της Skoda Ξάνθη συνεχίζονται και μετά τους Γιακούμπου Άλφα ,Σταύρο Τζιωρτζιώπουλο και Φλορίν Στίνγκα παρελθόν με σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ αποτελούν ο Θανάσης Ντίνας,Ρετζέπ Χασάνογλου και Δημήτρης Χασομέρης. Να σημειωθεί ότι οι τρεις παίχτες την φετινή χρονιά είχαν δοθεί δανεικοί, ο πρώτος σε Ζάκυνθο και οι άλλοι δυο στον Μακεδονικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την αποδέσμευση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ ΡΕΤΖΕΠ και ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ από το δυναμικό της και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Τέλος στα μεταγραφικά δημοσιεύματα φέρνουν τον Σπύρο Βρονταρά του Πανθρακικού να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Skoda Ξάνθη ενώ σύμφωνα με το www.novasports.gr o Πανιώνιος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίκαελ  Γκσπούρνινγκ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr