Συλλαλητήριο στην Ξάνθη το Σάββατο από τους Σταυρουπολίτες

20 Μαΐου 201010:55

STAVROUPOLI_TRENO_1Εντείνονται οι αντιδράσεις κατοίκων όσων Δήμων θίγονται από το σχέδιο «Καλλικράτης» τις επόμενες μέρες.

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τη Νομαρχία πρόκειται να κάνουν το Σάββατο οι δημότες της Σταυρούπολης ενόψεις της ψήφισης του Σχεδίου «Καλλικράτης» που προβλέπει τη συνένωση του Δήμου με αυτόν της Ξάνθης.

Νωρίτερα, οι κάτοικοι του Δήμου Σταυρούπολης θα πραγματοποιήσουν πορεία στην Ξάνθη για να επιδόσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στους βουλευτές του Νομού, όπως έχει αποφασίσει η επιτροπή αγώνα που έχουν συστήσει οι κάτοικοι.

Κατά τα άλλα όπως έχει προκύψει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, άποψη της δημοτικής αρχής είναι ότι τα πολιτικά μέσα έχουν εξαντληθεί και πλέον η υπόθεση έχει ανατεθεί σε συνταγματολόγο προκειμένου μέσω της νομικής οδού ο Δήμος να κάνει χρήση των διατάξεων που προβλέπονται για τις ορεινές περιοχές και να διατηρήσει την αυτονομία του.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr