kyle

Ενδιαφέρον Ξάνθης και Καβάλας για τον άγγλο Κάιλ

19 Μαΐου 201022:06

kyleΟ επιθετικός της Κιλμάρνοκ Κέβιν Κάιλ φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Skoda Ξάνθη σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Skysports.com.

Ενδιαφέρον όμως φαίνεται ότι έχει εκδηλώσει και η Καβάλα για τον ίδιο παίκτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες διεκδικούν τον ίδιο παίκτη – έχει συμβεί αρκετές φορές όπως στην περίπτωση του Σμολάρεκ- και αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι οι δύο ομάδες προφανώς συνεργάζονται με κοινούς ατζέντηδες.

Όπως ανέφερε ιστοσελίδα “Skysports.com”, η Ξάνθη μαζί με την Καβάλα έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού ο οποίος πάντως έχει δηλώσει ανοιχτός στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με την Κιλμάρνοκ, όπως έχει γραφτεί στον αγγλικό τύπο τις προηγούμενες μέρες. Ενδιαφέρον αναμένεται όμως να εκδηλώθεί και από αγγλικούς συλλόγους που επιθυμούν να επαναφέρουν τον 28χρονο πίσω στην πρέμιερσιπ.Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκφράσει και η Αμπερντίν.

Ο Κάιλ αγωνίζεται στον σύλλογο της Σκωτίας από το 2009 όταν και μεταγράφηκε από την Κόβεντρι ενώ έχει σημειώσει 16 γκολ σε 43 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr