deax eapax ktirio

Αρνείται να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. της ΕΤΕΝΕ η παράταξη Πούλιου

19 Μαΐου 201022:06

deax_eapax_ktirioΤην άρνησή του να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΝΕ Α.Ε γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του Χρήστου Πούλιου.

Όπως έγινε γνωστό από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης υπήρξε αρνητική απάντηση στο αίτημα της δημοτικής αρχής να συμμετάσχουν οι «Πολίτες για την Αλλαγή» με κάποιο μέλος της δημοτικής τους κίνησης στο Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης.

Οι λόγοι της άρνησης εξηγούνται και συνίστανται κυρίως στην πρόθεση της παράταξης της αντιπολίτευσης να μην «νομιμοποιήσει» με την παρουσία της όσα έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία χρόνια και για τα οποία έχει ασκήσει σκληρή κριτική. Στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται;

« Αρνηθήκαμε τη συμμετοχή μας γιατί: 

1.. Δεν θέλουμε μετά από τρεισήμισι χρόνια αδιαφανούς λειτουργίας με ανύπαρκτα και εκ των υστέρων κακοκατασκευασμένα πρακτικά συνεδριάσεων, να νομιμοποιήσουμε, με την παρουσία μας, μια αμαρτωλή Δημοτική Επιχείρηση.

2.. Δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σε διαδικασίες «εξαγνισμού» των παρατύπων και παρανόμων ενεργειών της Διοίκησης της ΕΤΕΝΕ κατά τη στιγμή μάλιστα που είναι σε πλήρη εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση των όσων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

3.. Έχουμε κατ’ επανάληψη εκφράσει την πλήρη αντίθεσή μας στη λειτουργία αυτής της Δημοτικής Επιχείρησης, που μόνο σκοπό έχει την είσπραξη των ενοικίων από το ΕΛΙΣΣΩ, και δηλώσαμε κατηγορηματικά την πρόθεσή μας να την κλείσουμε εάν είμαστε εμείς η επόμενη Δημοτική Αρχή.» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr