esiemth logo

Πανηγυρική επανεκλογή Βοιτσίδη στις εκλογές της ΕΣΗΕΜΘ.

18 Μαΐου 201007:47

esiemth_logoΠανηγυρική επανεκλογή εξασφάλισε στις εκλογές της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα,  ο Πρόεδρος Μόσχος Βοϊτσίδης.

 

Η παράταξή του «Δημοσιογραφική Ενότητα – Προοπτική”, επί συνόλου 586 εγκύρων ψηφοδελτίων έλαβε  358 ψήφους, καταλαμβάννοντας τις 6 από τις 9 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο συνδυασμός Ασύνταχτος Τύπος του Μπάκη Μπήκα έλαβε 72 ψήφους (1 έδρα), οι «Δημοσιογράφοι τώρα-ανανέωση τώρα» του Γιώργου Αδάμ έλαβαν 68 ψήφους (1 έδρα) και η Ενωτική Πρωτοβουλία έλαβε 67 ψήφους καταλαμβάνοντας(μία έδρα.)

Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων το νέο 9μελές Δ.Σ. που θα είναι ανανεωμένο σε ποσοστό 3/9 συγκροτούν κατά σειρά εκλογής οι;

Μόσχος Βοϊτσίδης,
Τάσος Φωκιανίδης,
Αντώνης Ρεπανάς,
Χριστίνα Χαλεπλίδου,
Νίκος Καρράς,
Βασίλης Κοντογουλίδης,
Μπάμπης Μπίκας,
Γιώργος Αδάμ,
Δημήτρης Ντόζης.

Το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο συγκροτούν οι Δημήτρης Δραγώγιας, Φώτης Κουτσαμπάρης, Μαρούλα Πλιάκα και το Δευτεροβάθμιο οι Νίκος Ρούμπος, Εύα Μέρτζου, Νίκος Αθανασόπουλος. Τέλος, το ΔΣ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜΘ θα αποτελείται από τους:  Κώστα Γουσίδη, Χρήστο Ζαφείρη, Κώστα Μπλιάτκα, Ηλία Κουτσούκο, Νατάσα Μποζίνη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr