Συνάντηση Περιφερειακής Επιτροπής ΑΜ-Θ ΠΑΣΟΚ με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων

18 Μαΐου 201004:22

synanthsh_diikhtes_nosokomeiwnΣυνάντηση με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων και των προνοιακών ιδρυμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, είχε ο Τομέας Υγείας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Μαΐου στον Ίασμο Ροδόπης, έπειτα από κάλεσμα του Γραμματέα της ΠΕ Κωνσταντίνο Παπακοσμά και του Υπεύθυνου Τομεάρχη Υγείας Φώτη Πολίτη. Σκοπός αυτής η πρώτη γνωριμία μεταξύ των διοικητών, οι οποίοι συζήτησαν την ενίσχυση των νοσοκομείων από το ΕΣΠΑ, καθώς και τον σχεδιασμό για την περίοδο που ξεκίνησε, η οποία πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιτυχής και αποτελεσματική, με θετικές επιπτώσεις στην βελτίωση ζωής του πολίτη.

Στην συνάντηση, στην οποία έδωσε παρών η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Θεοδώρα Κόκλα και ο δήμαρχος του Ιάσμου Ροδόπης Κυριάκος Αμούτζας, συμμετείχαν, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Νίκος Ραπτόπουλος και ο αναπληρωτής διοικητής Ιορδάνης Ντόλας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστωρος, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Θανάσης Μπαμπαλίδης, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Μιχάλης Χρυσομάλλης, η διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δράμας Σματώ Διαμαντή, η διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παιδιών Κομοτηνής Χρύσα Παπατζή και η πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ροδόπης Νικολέττα Πετκίδου.

Ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Παπακοσμάς και ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας Φώτης Πολίτης, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο έργο που έχουν αναλάβει, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα όπως αυτός της Υγείας, έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή προσπάθεια για ποιοτικότερη, αποτελεσματικότερη και  αποδοτικότερη προσφορά προς τους πολίτες. Τέλος, τόνισαν την διάθεσή του να συμπαρασταθούν στους νέους Διοικητές σε κάθε πρόβλημα που προκύψει και επεσήμαναν τη δέσμευση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και των παρεχόμενων Υπηρεσιών, πράγμα το οποίο αποτελεί άμεση προτεραιότητα και βασικό στόχο της πολιτικής της.

synanthsh_diikhtes_nosokomeiwn_3

synanthsh_diikhtes_nosokomeiwn_2

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr