ΝΔ Σταυρούπολης εναντίον ΝΟΔΕ και αποχή από τις εκλογές.

17 Μαΐου 201022:40

NODEΜε τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης τα βάζουν πλέον τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Σταυρούπολης της Νέας Δημοκρατίας, θεωρώντας ότι η νομαρχιακή οργάνωση αδιαφόρησε για το ζήτημα της αυτονομίας του Δήμου Σταυρούπολης και μάλιστα εμφάνισε πρόταση στην οποία συμφωνεί με τη συνένωση των Δήμων Ξάνθης και Σταυρούπολης.

Στο πλαίσιο των αντιδράσεών τους τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Σταυρούπολης, κάνουν γνωστό ότι σταματούν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε κομματική διαδικασία – με πρώτες τις επικείμενες εκλογές- εκδίδοντας μια ιδιαίτερα σκληρή επιστολή εναντίον της ΝΟΔΕ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ζήτημα προκαλεί ιδιαίτερα μεγάλη τριβή αν και ουσιαστικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει κανένα θεσμικό ή ουσιαστικό ρόλο, ενώ η σχετική πρόταση ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής τακτικής.Όμως την αντίδραση των μελών της Ν.Δ. στη Σταυρούπολη φαίνεται ότι προκαλεί το γεγονός πως δεν κλήθηκαν οι ίδιο να εκθέσουν τις απόψεις στη σχετική συνεδρίαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ενημερώνουμε την ΝΟΔΕ Ξάνθης ότι ο καιρός που οι τοπικές οργανώσεις και τα μέλη τους ήταν για να κερνάνε καφέδες, να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι και να τρέχουν να μαζεύουν κόσμο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η απόφαση που πήρε η ΝΟΔΕ Ξάνθης σχετικά με το σχέδιο «Καλλικράτης» χωρίς να υπολογίσει την γνώμη της τοπικής και των νεοδημοκρατών του Δήμου Σταυρούπολης ήταν άκρως προσβλητική, ανεύθυνη και απαράδεκτη!

Γιατί δεν μας καλέσατε να ακούσετε την άποψή μας; Γιατί τόση απαξίωση; Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε ονομαστικά ποια μέλη ψηφίσαν την συγκεκριμένη απόφαση και ήταν ομόφωνη. Ποιοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν για μας, χωρίς εμάς, ως πρωτεργάτες των θεμελίων σε ένα οικοδόμημα-σχέδιο, ταφόπλακα για την περιοχή, που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και θα πεθάνουμε. Αφού λοιπόν η ΝΟΔΕ Ξάνθης απαξίωσε με τόσο προσβλητικό τρόπο τα μέλη της στο Δήμο Σταυρούπολης, εμείς αποφασίσαμε ομόφωνα να μην συμμετέχουμε σε καμία εκλογική διαδικασία του κόμματος στο Ν. Ξάνθης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, για τη συμμετοχή της στο στυγνό-πολιτικό έγκλημα που φέρει την βούλα του ΠΑΣΟΚ» καταλήγει η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Δημήτρης Κωστέλης και η Γραμματέας Χρύσα Ούτση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr