Μελωμένο ανθότυρο

17 Μαΐου 201004:26

melomenosanthotirosΜελωμένο ανθότυρο

ΥΛΙΚΑ:

  • 600 γραμμ. φρέσκο ολόπαχο ανθότυρο κομμένο σε τριγωνάκια
  • 6 κουτ. σούπας μέλι, θυμαρίσιο κατά προτίμηση
  • 150 γραμμ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1 πρέζα κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Απλώνετε τα τριγωνάκια του ανθότυρου σε μια πιατέλα κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο ή τους δίνετε όποιο καλλιτεχνικό σχήμα θέλετε εσείς. Περιχύνετε με το θυμαρίσιο μέλι, να ακουμπήσει σε όλο τον ανθότυρο. Πασπαλίζετε με τη χοντροκομμένη καρυδόψιχα και ρίχνετε από πάνω λίγη τριμμένη κανέλα. Αυτό είναι όλο κι όλο, και είναι εκπληκτικό!

www.in-gourmet.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr