Μόδα στο φτερό!

16 Μαΐου 201012:56

moda_fteraΦέτος  η μόδα επιβάλλει να βάλεις τα φτερά στην γκαρνταρόμπα σου.

Από τα ρούχα μέχρι τα σανδάλια σου το φτερό κυριαρχεί για να είσαι πάντα στα πούπουλα και σε βάζει στο επίκεντρο της μόδας σύμφωνα με το www.womenonly.gr! Αν θέλεις να εγκλιματιστείς πλήρως με το πνεύμα της εποχής και τα πουλάκια που τιτιβίζουν δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα μεταμορφωθείς με τη δύναμη του φτερού!

Κομψή με τα φτερά σου: το γνωστό less is more ισχύει και για τα φτερά! Τα φτερά δίνουν άλλο αέρα στα ρούχα σου αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις και σε περάσουν για εξωτικό πουλί. Η επιλογή ενός φορέματος με φτερά θα σε βάλει στο επίκεντρο αφού τα φτερά χαρίζουν κίνηση και αέρα που σε μεταμορφώνουν χωρίς καθόλου κόπο! Ιδανικό για μια βραδινή εμφάνιση που θέλεις να εντυπωσιάσεις χωρίς κόπο! Η ποικιλία είναι τεράστια και μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει ανάμεσα σε ένα φόρεμα που είναι γεμάτο με φτερά και σε κάποιο που έχει απλά κάποιες διακριτικές λεπτομέρειες. Πρόσεξε όταν φορέσεις ένα τέτοιο φόρεμα, τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις για να ολοκληρώσεις το λουκ σου πρέπει να είναι πολύ μίνιμαλ έτσι ώστε να αποφύγεις το δυσάρεστο: να δείχνεις σαν ένα παραφορτωμένο πτηνό! Τα παπούτσια πρέπει να είναι σε ουδέτερα χρώματα (όπως μαύρο ή στο χρώμα του δέρματος) ενώ πρέπει να φανείς πραγματικά φειδωλή με τα αξεσουάρ. Πρόσεξε αν τα φτερά είναι στο επάνω μέρος του σώματος να μην προτιμήσεις τη λύση του κολιέ.

Τιπ: αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι το φτερό μπορεί να σε κάνει να περάσεις στην αντίπερα όχθη, αφού μπορεί πολύ εύκολα να πέσεις στην παγίδα να συνδυάσεις πολλά κομμάτια με φτερωτές λεπτομέρειες και να καταλήξεις σα μαδημένο πουλί! Προσπάθησε στο σύνολο σου να διατηρήσεις το χρυσό κανόνα του ενός κομματιού με φτερό και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Στα αξεσουάρ: το γνωστό φτερό-σκουλαρίκι είναι αυτό που θα σε κερδίσει αυτή την εποχή, χαρίζοντας σου μια εξωτική ομορφιά και ένα άλλο αέρα! Ακόμη τα φτερά παίζουν το ρόλο ειδικών εφέ αφού μπορούν να ξεχωρίσουν ακόμη και στα κολιέ και να τραβήξουν την προσοχή στο υπέροχο ντεκολτέ σου.

Φτερωτά ποδαράκια: ποτέ τα ποδαράκια σου δεν ήταν τόσο ανάλαφρα και αέρινα σαν πούπουλα, από τώρα! Οι πασαρέλες γέμισαν παπούτσια και  σανδάλια με φτερά  που θα κάνουν τα πόδια σου πιο σέξι από ποτέ! Θέλεις να προσθέσεις λίγο σεξουαλικό ύφος στα παπούτσια σου; Δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο φτερό. Αν είσαι πιο low profile καλό είναι να επιλέξεις τα “φτερωτά” σανδάλια που ταιριάζουν με σχεδόν τα πάντα και θα σου λύσουν τα …πόδια!

Φτερά σαν prints: ακόμη και τα “τυπωμένα” φτερά στα μπλουζάκια σου είναι in αυτή τη σεζόν. Αν θέλεις να δώσεις ναι μεν μια αέρινη νότα στο στιλ σου και δε θέλεις να φορέσεις πραγματικά φτερά δεν έχεις παρά να τα φορέσεις τυπωμένα! Άνοιξε τα φτερά σου και ετοιμάσου να απογειωθείς αυτή τη σεζόν με τα prints που θα σε κατακτήσουν μια για πάντα!

 

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr