Μόνο νομικές οι επόμενες ενέργειες του Δήμου Σταυρούπολης

15 Μαΐου 201023:57

STAVROUPOLI_TRENO_1Στο νομικό σκέλος θα συνεχιστεί πλέον η προσπάθεια του Δήμου Σταυρούπολης προκειμένου να διατηρήσει την αυτονομία του μετά την οριστική κατάθεση του Νομοσχεδίου για τον Καλλικράτη.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δήμου Σταυρούπολης το περιθώριο για πολιτική επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν έχει εξαντληθεί μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης και την τελική κατάθεση του Νομοσχεδίου στη Βουλή. Κύκλοι από την περιοχή της Σταυρούπολης εκτιμούν ότι το αίτημά τους για διατήρηση της αυτονομίας ως ορεινής περιοχής δεν έτυχε της υποστήριξης που ανέμεναν από διάφορες πλευρές.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθούν οι δημότες που έχουν συστήσει την επιτροπή αγώνα με τη δημοτική αρχή προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιώργος Καρασακαλίδης αναμένεται να τους εκθέσει τη θέση του για ολοκλήρωση του πολιτικού τους αγώνα και να κάνει γνωστό ότι στο νομικό σκέλος η υπόθεση θα συνεχιστεί κανονικά και θα φτάσει μέχρι τέλος.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr