pantrax_xanthi_filiko

Νίκησε η Φιλανθρωπία στο φιλικό της Κομοτηνής

15 Μαΐου 201023:32

pantrax_xanthi_filikoΣε έναν αγώνα ο όποιος έγινε για ιερό σκοπό Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη αναμετρήθηκαν το απόγευμα της παρασκευής στο ΔΑΚ Κομοτηνής για την ενίσχυση του συλλόγου καρκινοπαθών Νομού Ροδόπης.

Στις κερκίδες βρέθηκαν πάνω από 500 θεατές ανάμεσα τους το διοικητικό στέλεχος της παε Γιώργος Κασναφέρης και ο πρόεδρος της Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου ο όποιος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου εκπροσώπησε την ομάδα στην βράβευση της από τον σύλλογο καρκινοπαθών Νομού Ροδόπης.

Στα αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη ήταν καλύτερη του Πανθρακικού και κατάφερε να προηγηθεί στο 28 λεπτό με σουτ του Βασιλακάκη  ενώ ο ίδιος παίχτης με τον ίδιο τρόπο στο 47 έκανε το 0-2. Έπειτα ο Πανθρακικός πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε στο 51 με κεφαλιά του Πιθαρούλη να μειώσει σε 1-2 ενώ με αυτογκόλ του Φλίσκα στο 53 κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Την ολική ανατροπή του σκορ για την ομάδα της Κομοτηνής πέτυχε με προβολή ο Ντιαλό στο 57 έπειτα από σέντρα του Ρομπέρ. Τελικό σκορ 3-2 ήρθε με τον Πανθρακικό να είναι καλύτερος από την Skoda Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο.

H ενδεκάδα της Ξάνθης

Skoda Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Τζάκι, Κωστούλας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Μπούγκα, Ριζογιάννης, Κομεσίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Τσομπανόπουλος, Ζερβανταρίδης, Χαριτίδης, Καραπατσιάς, Τσαριτσάκης.

pantrax_xanthi_filiko_3

pantrax_xanthi_filiko_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr