georgia_andreou

Μήνυμα Γεωργίας Ανδρέου για την γιορτή της Μητέρας

8 Μαΐου 201022:00

georgia_andreouΔελτίο Τύπου επί ευκαιρίας της γιορτής της μητέρας της πολιτευτή της Ν.Δ.Ν.Ξάνθης κας Γ.Ανδρέου

«Η γιορτή της μητέρας δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια καθιερωμένη ημέρα για την αναγνώριση και εκτίμηση της μητρότητας. Αποτελεί μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας.

Είναι η παγκόσμια αναγνώριση της ιερής αποστολής και της κοινωνικής προσφοράς της μητέρας. Είναι η γιορτή της παντοτινής, άδολης και ακατάλυτης αγάπης, της αφοσίωσης, της στοργής και της θυσίας.

Σε μια εποχή που μεταβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς, ο ρόλος της μητέρας γίνεται διαρκώς πιο δύσκολος και απαιτητικός. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον αντί η πολιτεία να στηρίξει έμπρακτα τον ρόλο αυτό, με τα τελευταία μέτρα που επιβλήθηκαν, η θέση της εργαζόμενης μητέρας καταρρακώνεται ακόμη περισσότερο.

Υποχρέωση της πολιτείας είναι να θεσμοθετήσει μέτρα για την  ενίσχυση της εργαζόμενης γυναίκας, για τη διευκόλυνση της μητέρας και την προστασία της οικογένειας.

Σήμερα τιμούμε τις Μάνες που γαλούχησαν κι ανέθρεψαν τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου αλλά και  επιστήμονες, ήρωες, ηγέτες, Αγίους  και όλους εμάς. Σήμερα τιμούμε τη μάνα που κυοφορεί τη ζωή, που γαλουχεί, που αναθρέφει, που πλάθει προσωπικότητες, που αλλάζει τη μορφή του κόσμου.

Τιμώντας τη μητέρα τιμούμε το ανθρώπινο γένος.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μανούλες»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr