Επειδή τα λόγια μας ταξιδεύουν…

3 Μαΐου 201011:17

aggelikh_darlashΗ Ομάδα Ανάγνωσης Νέων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης το βιβλιοπωλείο-εκδόσεις «Σπανίδης» και οι εκδόσεις «Πατάκη» παρουσιάζουν στους μικρούς μας φίλους

το Σάββατο 8 Μαΐου 2010, στις 11:00, την συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα Αγγελική Δαρλάση στην εκδήλωση:

«Επειδή τα λόγια μας ταξιδεύουν»

Με αγωνία καρτερώ τη συνάντησή μας παιδιά,  να μιλήσουμε για βιβλία, φιλία, όνειρα, φτερά, ταξίδια… Τα λόγια μου έχουν φτάσει πριν από μένα και τα δικά σας θα με βοηθήσουν να χαράξω νέα ταξίδια στις λευκές σελίδες του χαρτιού.

Επειδή τα λόγια μας ταξιδεύουν…  

Σύντομο βιογραφικό

  • Η Αγγελική Δαρλάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε μεταπτυχιακά σε Σπουδές Παράστασης στο Λονδίνο και Θεατρικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Από το 1998 σκηνοθετεί για το θέατρο. Έχει κάνει θεατρικές μεταφράσεις κι έχει επιμεληθεί τη δραματουργική σύνθεση αρκετών παραστάσεων. Το 2000 βραβεύτηκε με το Β’ βραβείο για νέους θεατρικούς συγγραφείς. Το 2004 το έργο της «Πόλη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» απέσπασε έπαινο στο διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην οδό Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr