gkoutsidis

Παρελθόν Γκουτζίδης – Σαββίδης, έρχεται Μίτεφ. Φιλική ήττα από Πανθρακικό

30 Απριλίου 201018:34

gkoutsidisΠαρελθόν από τη θέση του βοηθού προπονητή αποτελεί ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Ο αγαπητός σε όλους βοηθός μέχρι πρότινος του Νίκου Κεχαγιά έλυσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση και αναμένεται να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τις ακαδημίες που διατηρεί εδώ και χρόνια και είναι ενταγμένες στο δίκτυο της Άρσεναλ.  Σύμφωνα με πληροφορίες η λύση της συνεργασίας ήταν απόφαση του Νίκου Κεχαγιά που υιοθετήθηκε από τη Διοίκηση, όπως το ίδιο συνέβη με τον υπόλοιπο τιμ της εκγύμνασης, τους Γιάννης Μιχαηλίδη και Χάρη Παυλίδη.

 Ήδη ο νεαρός τεχνικός της ομάδας επέλεξε το νέο γυμναστή που είναι ο  Παύλος Γκότσης με τον οποίο συνεργάστηκε στον Παναιτωλικό και ανακοινώθηκε επίσημα ενώ θέση στους συνεργάτες του Κεχαγιά φαίνεται ότι καταλαμβάνει και ο γνωστός σε όλους Ιβάν Μίτεφ, που ήταν βοηθός του επίσης στην ομάδα του Αγρινίου. Κατά τα άλλα ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ήδη αναλάβει δουλειά και κάνει τις πρώτες του επαφές σε συνεργασία με το Νίκο Κεχαγιά. Όπως αποφασίστηκε κανονικά συνεχίζεται η συνεργασία της ομάδας με όλα τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Παρελθόν μάλλον αποτελεί και ο τεχνικός όλων των τμημάτων υποδομής Θόδωρος Σαββίδης. 

Η ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής, πριν το αναμενόμενο ρεπό, έδωσε φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό, από τον οποίο έχασε με 1-2. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο ΄20, η Ξάνθη ισοφάρισε στο 55 με τον Μπούγκα και το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Βλάσσης Καζάκης στο 64.

 

Skoda Ξάνθη(Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνιγκ, Κωστούλας , Φλίσκας, Μπέρτος, Τζιωρτζόπουλος, Βασιλακάκης , Τζάρετ, Κιντάνα, Μαρσελίνιο, Πόι, Μπούγκα.

Αγωνίστηκαν ακόμα: Λυμπερόπουλος, Στίγκα, Παπαδόπουλος, Καραπατσιάς, Χαριτίδης, Μελισσόπουλος και Κομεσίδης.

Πανθρακικός(Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σακελλαρίου, Κανωτίδης, Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Ολίσε, Λόπες, Παπουλής, Ρομπέρ, Καζάκης, Μπέλεκ.

 

 

Στην Ξάνθη βρέθηκε από το πρωί της Παρασκευής  ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr