nea_dimokratia_logo

Απάντηση της Ν.Δ Ξάνθης για δηλώσεις Τσαρτσάρα

26 Απριλίου 201013:52

nea_dimokratia_logoΑνακοίνωση της Ν.Δ Ξάνθης για δηλώσεις Τσαρτσάρα, η οποία αναφέρει

 

“Παρακολουθούμε με έκπληξη τις τελευταίες μέρες τις δηλώσεις του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κου. Τσαρτσάρα και ακόμα δε έχουμε συνειδητοποιήσει αν κάνει πολιτικές δηλώσεις ή μιλάει σε μπαρ της Τρούμπας τη δεκαετία του 60! Έτσι κι αλλιώς εκεί που μας κατάντησε το ΠΑΣΟΚ «Καλώς ήρθε το δολάριο..»

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι εκπροσωπώντας την μεγάλη πλειοψηφία των ιδεολόγων Νεοδημοκρατών.

Η Νέα Δημοκρατία έχασε τις εκλογές γιατί πέρα από συγκεκριμένες αποσπασματικά πετυχημένες πολιτικές σε διάφορους τομείς, γενικά επέδειξε ραθυμία, σε πολλές θέσεις ευθύνης τοποθετήθηκαν άνθρωποι ανίκανοι να διαχειριστούν δημόσιο χρήμα, και έχασε επίσης το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

Εμείς λοιπόν μετά από αυτοκριτική που οδηγεί σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, λέμε αυτά τα οποία και ο ελληνικός λαός επιβεβαίωσε με την ψήφο του στις εκλογές τους Οκτωβρίου 2009.

Αλήθεια ο κος Τσαρτσάρας μπορεί να μας απαντήσει στα παρακάτω αν ζούσε στην χώρα αυτή?

  1. Τι έχει να πει για την οκταετία 1981-89 και συγκεκριμένα για την πράσινη κάρτα, τις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ, την πρόσληψη στο Δημόσιο του ΣΥΝΟΛΟΥ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, τις ροζ βίλες, τα 500 ψωροεκατομύρια, τα εκατομμύρια των ΜΟΠ που αγνοούνται, το σκάνδαλο Κοσκωτά, την υποτίμηση δυο φορές της δραχμής, τον δεκαπλασιασμό του δημοσίου χρέους κ.α.
  2. Τι έχει να πει για την ενδεκαετία 1993-2004 και συγκεκριμένα για το Χρηματιστήριο, τις μίζες στα εξοπλιστικά, τα συνεχή πρόστιμα της Ε.Ε. γιατί ήμαστε ουραγοί σε όλους τους τομείς, την καταβαράθρωση των ασφαλιστικών ταμείων, τον ξέφρενο πλουτισμό λίγων εκλεκτών, το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Αμερικανούς,
  3. Τι έχει να πει για το εξάμηνο Οκτώβριος 2009-Απρίλιος 2010 για τα λεφτά που υπήρχαν, για την αξιοκρατία στις τοποθετήσεις του βαθέως ΠΑΣΟΚ μετά από την περιβόητη διαβούλευση, για τις καθυστερήσεις σε οτιδήποτε κάνοντας τους κερδοσκόπους να μας βλέπουν σα ξερολούκουμο, τις αλχημείες της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τις πωλήσεις ομολόγων, τις κόκκινες γραμμές που ‘γίναν ροζ και πάνε για ολόλευκες, την εμπλοκή του ΔΝΤ, τις φοβερές δηλώσεις και τις κυβερνητικές διαρροές που έφτασαν τα spread σε επίπεδα επιτοκίου πιστωτικής κάρτας του απλού πολίτη! και πάει λέγοντας και ακόμα δεν αρχίσαμε!

 

Ο λαός κε Τσαρτσάρα βλέπει τις δηλώσεις σας και γελάει! Τουλάχιστον στην μαύρη κατάθλιψη που μας έχει πιάσει προσφέρετε όντως κοινωνικό έργο.

Δεν καταλαβαίνετε προφανώς ότι υπάρχει δρόμος μακρύς για να επανακτήσουν την αξιοπιστία τους τα δυο μεγάλα κόμματα και σε αυτό συντείνουν δηλώσεις σαν κι αυτές που κάνατε.

Εμείς στηρίζουμε όπως στηρίζαμε πάντα την όποια Κυβέρνηση των Ελλήνων γιατί μας ενδιαφέρει μόνο το καλό της πατρίδας μας.

Σας καλούμε να γίνετε πιο συνετός σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να ξεκρεμάσετε επιτέλους το ημερολόγιο που έχετε στο γραφείο σας με την ένδειξη 1981!

Α….επίσης αν σας είναι εύκολο να μας αποστείλετε και το τελικό σχέδιο του Καλλικράτη που αφορά την περιοχή μας γιατί απ’ ότι καταλαβαίνουμε μόνο εσείς το ξέρετε από όοοοοολη την Δημόσια Διαβούλευση!!

Φιλική συμβουλή :

Όταν το καράβι βουλιάζει δεν ψάχνεις τον καπετάνιο να κάνεις παράπονα αλλά τρέχεις να σωθείς.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr