Γαριδοπίλαφο

1 Μαΐου 201022:00

gardesΓαριδοπίλαφο

Υλικά

  •   1 κονσέρβα τοματάκι
  •   2 μέτρια κρεμμύδια
  •  1 φλυτζάνι λάδι
  •   3 κούπες ρύζι
  •  1 κιλό γαρίδες
  •   αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

-Πλένετε τις γαρίδες

-Βάζετε σε μία κατσαρόλα νερό όσο χρειάζεται για το ρύζι και επιπλέον 1 φλυτζάνι νερό, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και λίγο αλάτι, να βράσει

-Ρίχνετε τις γαρίδες

-Βράζετε μέχρι να μαγειρευτούν

-Βγάζετε τις γαρίδες και φυλάτε το ζωμό

-Σε μία άλλη κατσαρόλα, καίοτε το λάδι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι

-Προσθέτετε τις γαρίδες, την ντομάτα και τον ζωμό

-Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε το ρύζι

www.sintages.gr
-Χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να ψηθεί το ρύζι

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr