Πώς να φοράτε το άρωμά σας

23 Απριλίου 201008:07

perfumeΜπορεί ένα άρωμα να μας κάνει πιο επιθυμητές; Με ποιο άρωμα δεν θα περάσουμε απαρατήρητες; Ή, ακόμη καλύτερα, θα κάνουμε…τους άντρες να πέφτουν στα πόδια μας;

Η απάντηση δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν ισχύουν τα ίδια πράγματα για όλες μας. Για να ανακαλύψετε το νέο σας άρωμα, θα πρέπει να πειραματιστείτε και ποτέ μα ποτέ να μην αγοράζετε ένα άρωμα μόνο και μόνο επειδή το μυρίσατε σε κάποια άλλη. Πάντοτε πρέπει να το δοκιμάζετε στον εαυτό σας. Τα εκλεκτά αποστάγματα λουλουδιών, ξύλων, βοτάνων και φυτών δημιουργούν τα νέα αρώματα του χειμώνα, που υπόσχονται να σας τυλίξουν σε ένα υπέροχο πέπλο γοητείας. Σε αφαιρετικά ή περίτεχνα μπουκάλια, προκαλούν τις αισθήσεις και εκπέμπουν ακαταμάχητη θηλυκότητα.

Πώς να φοράτε το άρωμά σας

Ποτέ μη φοράτε άρωμα μετά το ντους ή το αφρόλουτρό σας. Πρώτα θα πρέπει να απλώνετε στο δέρμα σας τη λοσιόν ή την κρέμα από τη σειρά του αρώματος και στη συνέχεια, πριν ντυθείτε, βάλτε άρωμα στα σημεία του σώματος όπου χτυπά ο σφυγμός.

Ποτέ μα ποτέ μην τρίβετε το άρωμά σας. Αυτό που καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο είναι να διαχωρίζονται τα συστατικά του και να αλλοιώνεται η μυρωδιά του.

Φυλάτε τα αρώματά σας πάντοτε σε σκοτεινό και με κανονικές συνθήκες περιβάλλον. Το φως και η ζέστη τα αλλοιώνουν.

Μην ψεκάζετε το άρωμα πάνω σε γούνες ή στα ρούχα σας (ειδικά αν είναι από πολύτιμα και λεπτά υφάσματα). Το οινόπνευμα μπορεί να έχει καταστρεπτικές συνέπειες.

Αν σας αρέσει να μοσχοβολούν τα μαλλιά σας από το άρωμά σας, ψεκάστε τη βούρτσα σας και χτενιστείτε. Μην ψεκάζετε κατευθείαν πάνω στα μαλλιά σας.

www.healthierworld.gr

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr