skoda_levadia_vallas

Ένσταση του Λεβαδειακού για τη συμμετοχή του Βάλλα. Καμία ελπίδα για τους Βοιωτούς.

22 Απριλίου 201017:22

skoda_levadia_vallasΑστήρικτη, ίσως και αστεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ένσταση που κατέθεσε η ομάδα του Λεβαδειακού για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστιή της Ξάνθης -πιθανώς του Βάλλα- στον τελευταίο αγώνα με τον Ηρακλή.

 Εξαιτίας της ένστασης που κατέθεσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός (που μάλλον δεν έχει συμβιβαστεί με την «απόδραση» της Ξάνθης και την παραμονή τηςή επιθυμεί να προκαλέσει καθυστέρηση) , ήταν  η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να μην επικυρώσει την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος, σύμφωνα με την οποία η ομάδα της Βοιωτίας έχει υποβιβασθεί, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Από την πλευρά της ΠΑΕ δεν υπήρξε ακόμη επίσημη αντίδραση στην ενέργεια αυτή του Λεβαδειακού.

 Εκ των πραγμάτων πάντως η ένσταση δεν στηρίζεται με κάποιο τρόπο καθώς τις κάρτες των ποδοσφαιριστών καταγράφει η ίδια η Πειθαρχική Επιτροπή η οποία και ανακοινώνει πριν από κάθε ματς τις ποινές για κάθε ποδοσφαιριστή και ενημερώνει τις ΠΑΕ για το ματς στο οποίο τις εκτίουν.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr