palaimaxoi_1

Εικόνες από το ματς Ξάνθης-Παλαιμάχων

22 Απριλίου 201011:08

palaimaxoi_1Ένας αγώνας όπου το σκορ δεν είχε ιδιαίτερη σημασία αλλά η χαρά που έδωσε ήταν αρκετά μεγάλη σε συμμετέχοντες και φιλάθλους ήταν αυτός που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι παλαίμαχοι της Ξάνθης αντιμετώπισαν την ομάδα της Skoda Ξάνθης και , παρότι το σκορ δεν είχε σημασία, εντέχνως απέφυγαν να το καταγράψουν. Παρομοίως δεν καταγράφηκαν τα κιλά των παλαιμάχων τόσο στην είσοδο όσο και κατά την έξοδο των ομάδων.

Απαρατήρητος πέρασε ο ρέφερυ του αγώνα Γιώργος Κασναφέρης που έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να αναδείξουν το ταλέντο τους στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και, σε κάποιες περιπτώσεις, έξω από αυτές.Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Καρασερίδης, γνωστός φροντιστής της ομάδας.

Η συμμετοχή των παλαιμάχων ήταν αρκετά μεγάλη και σε αυτούς συμπεριλήφθηκαν αρκετές δόξες του παρελθόντος, ανάμεσά τους και ο Τάκης Μπέρτος (που προπονείται καθημερινά στη Νεάπολη) που είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει το γιό του. Ο Σύλλογος παλαιμάχων προνόησε ώστε να γιορταστούν και τα γενέθλια του τεχνικού της ομάδας και μέλους του Συλλόγου Νίκου Κεχαγιά που έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα με το έμβλημα της ομάδας.

Ο καθιερωμένος ,αγώνας πέραν όλων των άλλων, είχε κυρίως  το χαρακτήρα γιορτής για όσα θετικά συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μέσα σε κλίμα ομοψυχίας. Πάνω από 300 οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Τοροσίδης που βρέθηκε στην Ξάνθη.

Για να δείτε τις εικόνες από το ματς κάνετε κλικ επάνω στις φωτογραφίες και περιηγηθείτε δεξιά και αριστερά

palaimaxo_kexagias

palaimaxoi_2

palaimaxoi_3

palaimaxoi_5

palaimaxoi_6

palaimaxoi_7

palaimaxoi_8

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr