xanthi_gefyra_kleisto

Ξεκινούν τα έργα στην οδό Κατσώνη

20 Απριλίου 201007:57

xanthi_gefyra_kleistoΑπό τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ανακοινώθηκε  ότι,άρχισε η εκτέλεση των εργασιών του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΜΒΟΥ ΟΔΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ» στον οικισμό του Γυμναστηρίου.

Το έργο προβλέπει την κατασκευή κόμβου στη διασταύρωση της οδού Κατσώνη με τον δρόμο που οδηγεί στον οικισμό Κιμμερίων και εντάσσεται στο γενικότερο προγραμματισμό του Δήμου που αφορά σε επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το έργο, σύμφωνα με τη σχετική σύμβαση του εργολάβου θα έχει ολοκληρθωεί στις 19 Ιουλίου. Ο Δήμος παρακαλεί τους δημότες να δείχνουν ιδιαίτερα προσοχή
κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο σημείο και ζητούμε την κατανόησή τους κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών.

Από την πλευρά της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αναδόχου θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιοριστεί στο ελάχιστο η όχλησή τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr