Υπέροχα Φιλαριστά Χτενίσματα

18 Απριλίου 201012:55

filaritsa_xtenismata_4Τα μεσαίου μήκους έως και μακριά φιλαριστά χτενίσματα αρχίζουν και πάλι να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις μας γιατί ταιριάζουν στις περισσότερες από εμάς χαρίζοντας ένα ανέμελο πολύ θηλυκό και sexy look

Το μυστικό για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα βρίσκεται στην επιλογή του σωστού συνολικού μήκους, σε ποιο ύψος ξεκινά το φιλάρισμα, και το ποσοστό του φιλαρίσματος. Συνδυάζοντας τα παραπάνω μαζί με τις ιδιαιτερότητες και την υφή των δικών μας μαλλιών οι πιθανές παραλλαγές είναι πράγματι εκατοντάδες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα λοιπόν που αντιμετωπίζουμε είναι στην σωστή επικοινωνία με τον κομμωτή μας ώστε να τον δώσουμε να καταλάβει ακριβώς το στυλ που μας αρέσει και επιθυμούμε(εκτός και αν τον εμπιστεύεστε απόλυτα και αφήνεστε εν λευκώ στα χέρια του). Η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση πάντως είναι να βρείτε μια φωτογραφία με το φιλαριστό κούρεμα που θέλετε και να του την δώσετε ως οδηγό.

Tip: Προτιμήστε χτενίσματα που είναι κοντά στην φυσική υφή των μαλλιών σας και λάβετε υπόψη επίσης και το σχήμα του προσώπου σας ώστε να δώσετε όγκο ή να τον μειώσετε εκεί που χρειάζεται.

filaritsa_xtenismata_3

filaritsa_xtenismata_1

filaritsa_xtenismata_2

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr