Παράνομοι ραδιοσταθμοί στην Καβάλα

17 Απριλίου 201008:21

eett6 παράνομους πομπούς από ραδιόφωνα της Καβάλας εντόπισε η Ασφάλεια Καβάλας σε επιχείρηση  εντοπισμού και διακοπής της λειτουργίας τους που έγινε στις 14 και 15 Απριλίου 2010 μετά από συνεργασία με την ΕΕΤΤ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, πρόκειται για τους εξής ραδιοφωνικούς σταθμούς: “ΡΑΔΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ”, ο οποίος λειτουργούσε στη συχνότητα 90,1MHz, “ΝΕΑΠΟΛΗ”, ο οποίος λειτουργούσε στη συχνότητα 90,8MHz, “ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM”, ο οποίος λειτουργούσε στη συχνότητα 92,6MHz, “SMILE”, ο οποίος λειτουργούσε στη συχνότητα 100,2MHz, “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ FM”, ο οποίος λειτουργούσε στη συχνότητα 106MHz και “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, ο οποίος λειτουργούσε στη συχνότητα 104MHz.

Από τους παραπάνω σταθμούς, οι πρώτοι πέντε εξέπεμπαν από το κέντρο εκπομπής «Βασιλάκη», ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» εξέπεμπε από οικισμό πάνω από την περιοχή «Μπάτης» της Καβάλας.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού, προέβη στην κατάσχεση του εξοπλισμού εκπομπής των εν λόγω σταθμών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr