Πανίνι πιτσάκια με τόνο και πιπεριά

7 Απριλίου 201013:53

littlepizza_finalΈνα εύκολο πεντανόστιμο σνακ, που μπορείτε να το φτιάξετε σε διάφορες παραλλαγές, αν αποκωδικοποιήσετε την φιλοσοφία του.

Συστατικά συνταγής

  • 2 μπαγιάτικα ψωμάκια τζιαπάτα ανοιγμένα και κομμένα στη μέση
  • 4 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί από το βάζο
  • 200 γρ. τόνο σε νερό στραγγισμένο
  • 1 μπάλα μοτσαρέλα των 125 γραμμαρίων
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό

Οδηγίες συνταγής

Τοποθετούμε τα ψωμάκια για 5 λεπτά στο γκριλ στους 200° C. Κόβουμε ροδέλες τις πιπεριές, τις ανακατεύουμε με τον μαϊντανό και τις στρώνουμε τις στο ψωμί.

Κατά τον ίδιο τρόπο βάζουμε τον τόνο και τη μοτσαρέλα ψιλοκομμένη. Ξαναβάζουμε τα πανίνι στο γκριλ και ψήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.

  • Διάρκεια: 15 λεπτά

www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr