papadimitriou

Έξω ο Παπαδημητρίου, μέσα ο Έλιγκτον μέχρι το τέλος.

2 Απριλίου 201023:08

papadimitriouΠλήγμα για την Ξάνθη με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αρχηγός της ομάδας υπέστη ρήξη εξω πλαγίου συνδέσμου στο φιλικό με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια και θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα για να είναι σε θέση να αγωνιστεί, γεγονός που σημαίνει ότι χάνει τους δύο κρίσιμους αγώνες αλλά και την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του προπονητή του Νίκου Κεχαγιά στις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Skoda Ξάνθη. Αντίθετα έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς με τον Ατρόμητο είναι πλέον ο Νέιθαν Έλιγκτον, ο οποίος έχει λείψει ιδιαίτερα από την ομάδα.

«Στεναχωριέμαι για την ομάδα»

Περισσότερο έδειξε να πονάει για την ομάδα του και όχι για τον ίδιο. Ο Χαλκιδαίος μπακ τόνισε, φανερά απογοητευμένος: «Περισσότερο απ’ όλα στεναχωριέμαι που δεν θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Ηρακλή θα παίξουμε όλη μας τη χρονιά, αλλά εγω δεν θα μπορώ να προσφέρω. Θα παραμείνω όμως κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

Κατά τα άλλα οι παίκτες έχουν την ευκαιρία για σύντομη διακοπή λόγω Πάσχα, αλλά η δουλειά δε σταματά καθώς την Κυριακή δίνουν τον δυσκολότερο αγώνα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η κινητοποίηση των φιλάθλων συνεχίζεται και υπολογίζεται ότι η εικόνα στις κερκίδες θα είναι ακόμη καλύτερη από αυτή με τον Αστέρα, γεμίζοντας αυτοπεποίθηση στους παίκτες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr