Σποτ των φιλάθλων για το ματς με Ατρόμητο!

30 Μαρτίου 201021:46

Ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο, καλόγουστο και εύστοχο σποτ ήταν το αποτέλεσμα της αγωνίας των φίλων της Ξάνθης για την τύχη της ομάδας, στο οποίο ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι, πολιτικοί, παράγοντες και απλοί πολίτες της Ξάνθης καλούν τους φιλάθλους στο ματς με τον Ατρόμητο να κάνουν ακόμη πιο δυναμική παρουσία.

Πρόκειται για μια προσπάθεια με τίτλο «Θα είμαστε όλοι εκεί» που ξεκίνησε από τους Xanthifans και είχε σαν στόχο να παρακινήσει ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους, ο οποίοι ήδη από το προηγούμενο εντός έδρας ματς, έχουν κάνει εντυπωσιακή επανεμφάνιση στο γήπεδο προκαλώντας μέχρι και συγκίνηση για τον παλμό και την θέληση που έχουν δείξει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ωθήσουν τους παίκτες.

{jumi [*3]}

Τα αποτελέσματα αυτής της συσπείρωσης ήταν εντυπωσιακά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και με το σποτ οι φίλοι της ομάδας θέλουν να υπενθυμίσουν στο κοινό ότι κάτι ακόμη χρωστάνε στην ιστορία τους. Oι Xanthifans έβαλαν την ιδέα και την όρεξή τους, το XanthiReds ανέλαβε να κάνει τις σχετικές δηλώσεις στον κόσμο, το web TV του XanthiPress καθώς και το Skodaxanthi.ΤV κατέγραψαν και ετοίμασαν το σχετικό βίντεο και πλέον το σποτ είναι πραγματικότητα και θα δοθεί, εκτός από τα διαδικτυακά μέσα και στα ηλεκτρονικά.

Το διαδίκτυο πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες, πολύπλευρα και εναλλακτικά,  στην προσπάθεια που γίνεται να υποστηριχθεί η ομάδα, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία και όλοι πιστεύουν ότι για πολλούς λόγους στο ματς με τον Ατρόμητο θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.

To σποτ είναι διαθέσιμο στο Web-TV του ΧanthiPress.gr και στην πλατφόρμα του YouTube

xanthifans_kerkida_me_astera

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr